Verloskundige praktijk in de gemeentes Leeuwarderadeel, Ferwerderadeel en Het Bildt

praktijk Innijbegjin

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Wil je eerst wat meer informatie, bijvoorbeeld wanneer en hoe je je kan aanmelden, wie zich kan aanmelden etc.? Dit kan je onderaan de pagina vinden.

Extra informatie

Aanmelden kan vanaf een positieve test zodat we op tijd een afspraak kunnen maken voor de intake en echo.

Je kunt je via onderstaand formulier op elk moment in de zwangerschap aanmelden. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Aanmelden kan ook telefonisch tussen 8.00 en 20.00 uur.

Het kan zijn dat je de gehele zwangerschap onder controle bent van de gynaecoloog. Als je na de bevalling met de baby thuiskomt heb je een verloskundige nodig die de kraambedcontroles doet. Voor zo’n los kraambed is het fijn om je op tijd aan te melden zodat we elkaar een keer kunnen zien voor de bevalling. Dan heb je geen onbekend gezicht naast je bed staan. Als je al bevallen bent kan je je alsnog aanmelden voor de controles in het kraambed.

Mocht je je hebben aangemeld en na 48 uur geen reactie hebben gehad, mail of bel dan nog een keer, want dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan met de mail.

Je hebt een vrije keuze in verloskundige. Iedereen is welkom, ook als je in je vorige zwangerschap bij een andere verloskundige onder controle was. De verloskundige zorg wordt vergoed door de basisverzekering.

Elke zwangere die zich aanmeldt bij de praktijk voor begeleiding (ook voor alleen het kraambed omdat je onder controle van de gynaecoloog loopt) krijgt van de praktijk een leuk klembord van Stylshop cadeau!

Verloskundigepraktijk
“In Nij Begjin”

Ringweg 25
9073 HG Marrum

T: 06 – 31978031
E: info@innijbegjin.nl

contact