Verloskundige praktijk in de gemeentes Leeuwarderadeel, Ferwerderadeel en Het Bildt
Geplaatst op: 02-08-16

Berichtje uit Limburg

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel hebben meegekregen ben ik in mei bevallen van een prachtige zoon Hedde. We zijn ontzettend blij dat het voor de vierde keer weer zo goed is verlopen en ik vlot thuis in bad ben bevallen. Hedde is vanaf het begin een gemakkelijk mannetje en we genieten als gezin dan ook volop van hem.

Momenteel geniet ik van mijn laatste verlofweekjes tijdens een vakantie in Limburg. Hoewel het heerlijk is om zo’n lange tijd samen te zijn met mijn gezin heb ik er ook weer ontzettend veel zin in om het werk over 2,5 week weer op te pakken. Natuurlijk zal het ook weer even wennen zijn, de nachten eruit combineren met borstvoeding, kolven op onverwachte momenten en plaatsen Maar net als met onze eerdere drie kinderen, zal dit ook weer vlot zijn ritme vinden.

Ook al was ik de afgelopen maanden met verlof, vanaf de zijlijn heb ik alles uit de praktijk wel meegekregen, meebeleefd en meegeleefd. Velen van jullie zijn al bevallen, de één wat makkelijker dan de andere, maar allemaal uiteindelijk met een prachtige zoon of dochter in de armen!
Nieuwe zwangeren zijn verwelkomt in de praktijk, sommige heb ik al gezien tijdens de echo, maar met een aantal van jullie zal ik eind augustus kennismaken. En dan natuurlijk alle zwangeren die ik voor het laatst zag met een klein buikje en nu een hele toeter hebben.

Maandag 22 augustus zal ik de praktijk weer van Irene overnemen. Ik ben ontzettend blij dat Irene de afgelopen maanden de praktijk alleen heeft willen draaien. Ze was jullie vaste gezicht in de praktijk en heeft heel wat mooie momenten met jullie beleefd!

Lieve groet, Hilda-Marjan

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *