Verloskundige praktijk in de gemeentes Leeuwarderadeel, Ferwerderadeel en Het Bildt
Geplaatst op: 27-12-17

De kerstdagen zitten er weer op. Ik hoop dat jullie ontzettend fijne en liefdevo…

De kerstdagen zitten er weer op. Ik hoop dat jullie ontzettend fijne en liefdevolle dagen hebben gehad.

Eerste kerstdag was ik vrij en heb ik samen met mijn gezin doorgebracht. Maar ook tweede kerstdag was rustig in de praktijk. Dit jaar zijn er weer geen kerstkindjes geboren. Ik wacht rustig af wat de laatste dagen van het jaar nog voor me in petto heeft.

In ieder geval wil ik een ieder alvast een heel gezellig oud en nieuw en heel veel geluk, gezondheid en warmte voor 2018 toewensen!!

Bron Facebook

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *