Verloskundige praktijk in de gemeentes Leeuwarderadeel, Ferwerderadeel en Het Bildt
Geplaatst op: 25-01-17

Dragen van je baby

 

Ik vind het zelf als moeder erg fijn om onze jongste in de draagdoek te dragen. Ook de andere kinderen heb ik gedragen. Ik merk aan Hedde dat hij het prettig vindt zo dicht bij mem te zijn. Hij wordt rustig en kan heerlijk slapen in de doek. Ook vind ik het zelf ideaal als je in een drukke omgeving bent, je hoeft niet met de kinderwagen overal tussen door te slalommen en ook dan valt Hedde ondanks de drukte zo in slaap. Erg leuk vond ik het dat Susanne, draagconsulent, mij benaderde. Ze wil graag nog meer bekendheid geven aan het dragen van je kindje. Daarom is er een draaginloop op de praktijk gepland. Hieronder kan je er meer over lezen. Ik hoop jullie daar te zien!

——————————————————–

Steeds meer ouders kiezen ervoor om hun kindje te dragen in een draagdoek of draagzak. Ben jij hier ook nieuwsgierig naar en wil je meer informatie over dragen? Geef je dan snel op voor de gratis draaginloop bij verloskundigepraktijk ‘In Nij Begjin’ op 27 februari om 20.00 uur!

Wat kun je verwachten?
Ik geef jullie graag informatie over het dragen van je (pasgeboren) kindje. Waarom dragen? Wat is ergonomisch dragen? En welke verschillende mogelijkheden zijn er? Natuurlijk beantwoord ik ook graag jullie vragen.

Besluit je om aanvullend een pasconsult of draagconsult bij mij te boeken, dan krijg je 10% korting! Tijdens een pasconsult kun je alle verschillende type doeken en dragers bekijken, voelen en passen, zodat je je goed kunt oriënteren op wat bij je past. Wil je leren knopen met een geweven of stretch draagdoek? Dat leer ik je graag met een draagconsult. Het is best even een kunst om je kindje met de juiste ondersteuning in de ergonomische draaghouding te krijgen, maar met mijn begeleiding gaat dat je zeker lukken.

Voor wie?
Voor zwangere of pas bevallen mama’s en hun partners die onder begeleiding zijn van Hilda-Marjan, Er is plaats voor maximaal 10 personen, dus geef je snel op bij info@ikdraagjeverder.nl.

Wil je mij alvast volgen op Facebook? Like dan mijn pagina
Fb.me/ikdraagjeverder

Ik kijk ernaar uit!

Susanne Jongejan, draagconsulent.
ikdraagjeverder.nl
Opgeleid bij die Trageschule.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *