Verloskundige praktijk in de gemeentes Leeuwarderadeel, Ferwerderadeel en Het Bildt

header-bevalling

Ervaringen van andere zwangeren

Hannie en RenéHannie en René

Voor de 2 de keer bij Hilda Marjan voor begeleiding van ons zwangerschap.
Helaas is de eerste keer een miskraam geworden, waarbij Hilda Marjan ons zo goed heeft ondersteund! Toen we bijna een jaar later weer in verwachting waren.. was daar geen twijfel mogelijk en hebben we weer gekozen voor In Ny begijn. Hilda en ook dieuwke gaven me vertouwen en geruststelling wanneer nodig en boven al een fijne zwangerschap!

Janine en JanJanine en Jan

We willen jullie bedanken voor de goede en fijne begeleiding tijdens de zwangerschap. Er wordt naar je geluisterd en dat maakte het persoonlijk en vertrouwd. Bedankt voor alles!

Groetjes,
Jan, Janine & Boaz

Sheila en WillemSheila en Willem

Toen ik zwanger was van de 4de, natuurlijk weer aangemeld bij Hilda-Marjan! Je moet je op je gemak voelen bij een verloskundige en dat is bij deze praktijk zeker het verhaal.. Er is tijd voor je en als er wat is, staan ze meteen voor je klaar.. Had niet anders gewild! Helaas heb je de bevallingen niet kunnen begeleiden maar tot het laatste moment en daarna ben je er voor ons geweest.. kortom, je bent een topper!!

Ingrid en MichelIngrid en Michel

Al sinds de eerste controle voelden wij ons op ons gemak bij Hilda-Marjan. Ze stond altijd voor ons klaar als er iets was, dus wij zijn erg tevreden!

Miranda en VincentMiranda en Vincent

Voor de 3e keer mochten wij Hilda-Marjan bellen toen we een positieve test hadden.
Hilda-Marjan was allang geen onbekende meer,want ook onze 2 andere dochters heeft ze zien geboren,we hoefden er ook niet over na te denken om bij een andere praktijk te gaan.wederom voelde het meteen weer oud en vertrouwd!
Ze heeft ons gezin zien groeien,van het eerste kindje in 2011,2014 en nu in 2019! Nogmaals ontzettend bedankt voor alle goeie zorgen.

Lieve groetjes
Vincent&Miranda
Ilse,Elina & Jinthe

Janne en Pieter AnneJanne en Pieter Anne

Hilda Marjan en Anne, Bedankt voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en de nazorg. Het was ook dit keer super, bedankt!

Patricia en HayoPatricia en Hayo

We vonden het heel fijn dat jullie de tijd voor ons namen en betrokken waren. Uiteindelijk ben ik in het ziekenhuis bevallen. Jullie zorgden ervoor dat ik met een gerust hart kon genieten van de zwangerschap. En de bezoekjes in mijn kraamweek hebben we ook zeker gewaardeerd. Bij een eventuele tweede nemen wij zeker weer contact op! Anne, veel succes op je nieuwe stek! Dank jullie wel voor alles! Lieve groet van Hayo, Patricia en Wesley.

Laura en ArjenLaura en Arjen

Vanaf het begin hebben we het gevoel gehad de juiste verloskundigepraktijk te hebben gekozen. Er is altijd tijd voor vragen, uitleg en overleg en er werden ve echo's gemaakt. Onze insteek was zo natuurlijk mogelijk thuis te bevallen en dit is gelukt. Eerst onder leiding van Hilde-marjan en daarna bij Anne. Ons geboorteplan is zorgvuldig doorgenomen en toegepast, zelfs toen de situatie na de bevalling veranderde werd er nog overlegd. Heel erg bedankt voor alles dames!

Liefs Arjen, Laura en Ezra

Elise en MarkElise en Mark

Ook deze tweede zwangerschap weer erg blij met de begeleiding door Hilda-Marjan en Anne. De flexibiliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht maakten dat we met vertrouwen de 2e bevalling in konden. Bedankt voor de fijne tijd en positieve ervaring!

Mark, Elise, Femke en Jort

Miriam en RiekeleMiriam en Riekele

Na 3 keer een ziekenhuisbevalling deze keer voor het eerst thuis bevallen. Wat een geweldige ervaring, er was zoveel rust. Tijdens de zwangerschap namen jullie de tijd en konden we onze zorgen en vragen altijd met jullie bespreken. Ook na de bevalling hebben we goede zorg en advies gehad. Alles bij elkaar was het dit keer extra genieten. Ontzettend bedankt voor alles.

Liefs Riekele en Miriam en alle jongens.

Selina en JordySelina en Jordy

Hilde Marjan!
Graag wil ik je bedanken voor de goeie begeleiding, je nam de tijd en we konden je altijd bellen.
Ook vonden we het erg fijn dat papa vanuit het buitenland mee kon genieten van alle echo's.

Bedankt voor al je goede zorgen.

Selina & Jordy

Annegret en PieterAnnegret en Pieter

Voor de tweede keer de persoonlijke rustige begeleiding en ondersteuning mogen ontvangen van jullie tijdens de zwangerschap en bevalling.
Het was geweldig! Nogmaals Bedankt voor alles!

Pieter Annegret Thijs en Niels

Geertje en SimonGeertje en Simon

Voor de 2e keer heeft Hilda-Marjan ons begeleid. Wat ik fijn vond is dat de controles bij je thuis zijn. Met een peuter van 3 was dit heel handig, ik hoefde nooit te wachten en de deur uit. Ook de termijnecho op de praktijk was heel fijn. Hilda-Marjan is betrouwbaar, professioneel en deskundig. Mijn bloeddruk was aan het eind van beide zwangerschappen hoog. Hilda-Marjan heeft hier erg goed in gehandeld.
Kortom; ik zou haar bij iedereen aanbevelen. Een deskundige en betrokken verloskundige!

Elly en Gerben-JanElly en Gerben-Jan

Bedankt voor de goeie zorg Hilda Marjan (&Anne)! Je hebt de tijd genomen tijdens alle controles en we hebben je begeleiding als heel fijn ervaren. Onze (bad)bevalling is precies zo verlopen als ik had gehoopt, mede dankzij jou deskundigheid.

Bedankt!

Groetjes Gerben-Jan, Elly en Jorn

Anneke en Jelle WiebeAnneke en Jelle Wiebe

Mede door jou goede begeleiding kunnen wij voor de tweede keer terugkijken op een prachtige zwangerschap en bevalling.Op 3 februari was Jelle Wiebe jarig en het leek die dag rustig te blijven. Maar aan het eind van de middag veranderde dit en na een vlotte bevalling van 4,5 uur is ook Femke Hanna op 3 februari geboren!Wat een groot cadeau! We zijn blij dat je voor de tweede keer bij de bevalling aanwezig kon zijn! Bedankt voor alles! Gr.Jelle Wiebe, Anneke, Marijke en Femke Hanna Zijlstra

Jacqueline en KlaasJacqueline en Klaas

In februari konden wij onze tweede kindje verwachten. Na een zware eerste bevalling was ik wel bang dat het nu weer zou gebeuren. Hilde Marjan en Anne hebben mij gerust kunnen stellen dat ik hier niet bang voor hoefde te zijn en dat alles goed zou komen. Tijdens de bevalling hebben ze goed naar mijn wensen geluisterd, goed begeleid en mij goede adviezen gegeven zodat ik voor mij zelf een keuze kon maken. We hebben weer een prachtige zoon erbij gekregen.

Nynke en WillemNynke en Willem

Door een moeilijke eerste zwangerschap en niet de begeleiding die toch wel nodig was geweest. Ben ik op zoek gegaan naar een andere verloskundige. Ik kwam gelijk een nij begjin tegen. Ik las het verhaal en had gelijk een goed gevoel. Eerste gesprek gepland en ik wist dat ik niet verder hoefde te zoeken. Heb een super begeleiding gehad met ons tweede kindje en daardoor heb ik een super zwangerschap gehad en een mooie bevalling. Bedankt voor de mooie tijd.
Groetjes Willem Nynke jildou en durk

Ike en WietseIke en Wietse
Na heel lang getwijfeld te hebben of we het aandurfden voor een 2e wonder te gaan, gingen we het toch proberen. Al heel snel had ik een positieve test in m'n handen.. nu was er geen weg meer terug (niet dat we dat wilden!!)..
Hilda Marjan gebeld voor het maken van de 1e afspraak.
Het voelde direct goed aan de telefoon, weer net zo welkom als bij de 1e zwangerschap. Ook wist je dat ik lang tegen een 2e zwangerschap opzag. Dit vond ik erg fijn :).
Omdat we hebben gewacht tot ik zeker was dat mijn lichaam dit weer aankon (iets meer dan 3 jaar) zag ik er niet tegen op en ging ik redelijk rustig, maar zeker vol vertrouwen deze zwangerschap in..
De eerste echo, niet duidelijk! Mijn blaas werkte niet mee, maar het belangrijkste konden we zien, een kloppend hartje!!! Wat ben je dan weer gelukkig.
De tweede echo een week later was een stuk beter, we konden zien wanneer ik uitgerekend was.. net in jou vakantie.. tja, met Jelte was ik ook een week "overdatum", dus de mogelijkheid dat het net na je vakantie zou gebeuren was aanwezig.
Deze hele zwangerschap ben ik misselijk geweest, hier had je handige tips voor! We zijn er lekker doorheen gerold -ondanks de misselijkheid-. Iedere controle afspraak welke we hadden werd de babydokter vrolijk begroet door Jelte. Vooral wanneer ik een prikje moest, was hij in z'n element hihi..
Toen kwam jou vakantie toch dichter bij en dus de uitgerekende datum ook. Voor jou vakantie ging het dus niet meer gebeuren en dus maakten we een afspraak voor het strippen na jou vakantie -mocht er dan nog niks zijn..-
In jou vakantie zijn we nog paar x op controle geweest bij Mirjam -ook Mirjam wist van de vorige bevalling af- en we gingen er van uit omdat ukkepuk nog niet ingedaald was dat het wel na jou vakantie ging worden... Maar nee hoor, een paar dagen voor je terug kwam begonnen de weeën. Mirjam moest van ver komen dus al in vroeg traject gebeld. Jeej al bijna 2 centimeter!! na een uur waren dat er al bijna 4.. wat was ik blij!! Hop naar het ziekenhuis, daar was ik blijven hangen op 4 cm.. om 10 uur wist ik niet meer hoe ik die !@#$/weeën moest opvangen dus gaf ik aan dat als er nog geen verandering was ik een ruggenprik wou.. geen verandering dus een ruggenprik en toen werd het medisch..
Mirjam en de kraamverzorgster zijn weg gegaan.
Bij het breken van de vliezen zagen we dat ukkepuk in het vruchtwater gepoept had en dus moest er wel wat gebeuren. Om 12.00 uur eindelijk groen licht voor de ruggenprik en dan ook direct aan de wee-opwekkers.. nou wat heb ik lang "rust" gehad met de ruggenprik... binnen een uur merkte ik verschil in de weeën -persweeën- en dus werd de ruggenprik stop gezet... Maar ukkepuk was nog niet ingedaald en dus moest ik ze nog wegpuffen tot ik eindelijk mee mocht persen. Dit heb ik 8 minuten gedaan en daar was Jitske dan!! Alles was goed gegaan. We zijn nog een nachtje in het ziekenhuis gebleven voor controle. En wat zijn we na de tijd verwend. Mirjam en jij kwamen beide kijken hoe het met ons ging.  We zaten toen al op een grote roze wolk en zijn er nu -4 maand later- nog niet vanaf gestapt. Wij willen jullie dan ook erg bedanken voor de goede begeleleiding en alles wat jullie voor ons gedaan hebben. Ik weet dat het voor jou je werk is, maar ik heb me nooit als een "werkstuk" gezien en gevoeld.
Jan en NynkeJan en Nynke

na een mindere ervaring bij een vk, op zoek naar een andere vk. Via een vriendin kwam ik bij hilda-marjan terecht. Dit voelde direct goed en ze was erg betrokken. Ze belde of kwam regelmatig langs toen ik ook deze zwangerschap weer extreem misselijk was en in het ziekenhuis lag. Verdere zwangerschap verliep goed maar ik was altijd welkom en ze kwam altijd thuis. ideaal!
Na een super snelle bevalling kwam sybren op de wereld. hilda -marjan doet haar werk vol met liefde en passie!

Mariska, Ate, Lieke en IvoMariska, Ate, Lieke en Ivo

Wij willen jou hartelijk bedanken voor de goede begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling. De "onverwachte" thuis bevalling is prima verlopen met jou deskundige hulp. Ook tijdens de kraamweek kwam je dagelijks bij ons langs en bood een luisterend oor, en gaf advies waar het nodig was. Heel erg bedankt voor alles.

Anne en YtskeAnne en Ytske

Voor de derde keer mochten we jou bellen. Voor ons was je natuurlijk al lang geen onbekende meer; je hebt ons de vorige keren ook ontzettend goed en liefdevol begeleid.
Deze zwangerschap en bevalling verliepen weer heel anders dan de twee vorige keren. En ook al wisten wij al veel: geen vraag was te gek. Ook met onze onzekerheden konden we bij je terecht. Tijdens controles was er altijd tijd voor een praatje over dingen die ons bezig hielden. Ook de grote broers mochten vaak even helpen, dit vonden ze geweldig.
Tijdens de zwangerschap en bevalling heb je mij als zwangere ontzettend veel zelfvertrouwen gegeven en in mijn kracht gezet. Tijdens de bevalling heb ik op mijn gevoel vertrouwd en jij kon dit alleen maar bevestigen. Fijn dat je zo rustig en vol vertrouwen aanwezig was bij opnieuw een bijzondere ervaring en verrijking van ons gezin!

Een lieve groet,
Anne & Ytske
Jelte, Redmer en Wessel

Ymkje en NielsYmkje en Niels

Na een eerste fijn telefonisch contact volgden rustige controles, waarbij Hilda-Marjan altijd alle tijd nam en alle informatie duidelijk vertelde. Afspraken waren altijd makkelijk in te plannen en zo dat Niels er ook bij kon zijn en grote broer Jort kon helpen bij het luisteren naar het hartje van de baby en natuurlijk heerlijk bij ons thuis. Ook kijk ik terug op een supergoede bevalling + begeleiding: thuis, in bad, 3,5uur, geen complicaties, alleen met Niels erbij en Hilda-Marjan en op de uitgerekende datum 6 juni! Ik dacht, na de bevalling van Jort, dat bevallingen gecontroleerd moesten verlopen met het checken van centimeters ed. Dit verliep zo natuurlijk en het moment dat ik Ilse zelf aanpakte was onbeschrijfelijk. Dit kwam mede omdat Hilda-Marjan dus vertrouwt op wat je als vrouw voelt en dat dat goed is en luistert naar wat je wensen zijn. Daarna de nacontroles met weer alle tijd en ruimte om na te praten en vragen te stellen.

Nogmaals bedankt voor alles!

Alie en Sijbe

Persoonlijke en betrokkenen zorg, dat is wat op de website staat en dat is wat je krijgt.
Wij hebben Hilde Marjan als een betrokken en nuchtere verloskundige ervaren.
Haar coachende houding zorgde ervoor dat dat wij de regie hadden over de zwangerschap en zij ons voorzag van goede adviezen.
Bij vragen kreeg je een rustige en duidelijke uitleg.
Helaas werd ik in week 36 overgedragen aan de gynaecoloog. Hilde Marjan bleef echter betrokkenen en is tijdens de bevalling een steun geweest ondanks dat ze er maar even was.
Ook na het kraambed bleef ze behulpzaam.
Mocht een 2e kindje ons gegund zijn dan komen we zeker terug.

NatalyNataly

Zeer tevreden. Ik voelde me echt op mijn gemak. Ze is ervoor me geweest toen ik der nodig had en voor zorg en na zorg.
Geweldige vrouw!

Linawati en Sander

Onze ervaring met de praktijk van Hilda-Marjan was héél erg fijn, ze is zelf een fijne persoon en er is veel rust in de praktijk, en het is allemaal héél persoonlijk. Er is genoeg tijd voor je tijdens de controles, maar ook tussendoor kun je gerust bellen of mailen. We zijn blij dat we bij haar waren, en bevelen haar dan ook zeer zeker aan!! Bedankt voor alles en ook bedankt Irene die haar heeft waargenomen in de laatste maanden van onze zwangerschap!! Lieve groetjes van Linawati, Sander, Ayunda en Djakaro

Miranda en JitseMiranda en Jitse

Dinsdag 21 Juni 2016! De dag waarop het allemaal gebeuren ging, onze zoon Jesper Terpstra werd om 17:22 geboren. Omdat Hilda-Marjan zelf met verlof was kregen we er een GOEDE vervanger voor terug. Irene heeft me vanaf begin tot eind zo goed gesteund! Samen met onze lieve kraamverzorgster die ook in het ziekenhuis erbij is geweest. Voor de eerste keer bevallen is niet niks, ik was bang! Maar Irene heeft me erdoorheen gesleept samen met mijn lieve vriend Jitse! Irene je was echt super! een mooie foto als herinnering hebben we samen met jou! Voordat Hilda-Marjan met verlof ging heb ik ook heel erg veel aan haar gehad. Erg bedankt ervoor. Je bent een topper! Nu inmiddels is onze grote bink alweer 7 maanden en wat hebben we een baby uit een boekje! zo makkelijk! ik heb Verloskundigepraktijk in nij Begjin heel goed ervaren, Lekker dicht bij huis! ik zou zo weer naar hun toe gaan!
Liefs Miranda Exoo & Jitse terpstra.       

Mandy HomanMandy Homan

Ik heb een hele fijne zwangerschap gehad en een goede en fijne begeleiding gedurende die maanden. Hilda-Marjan is een betrokken verloskundige. Wij willen je ook heel erg bedanken voor de goede zorgen! Helaas was je er zelf niet bij toen Kai werd geboren, maar gelukkig heb je hem naderhand nog kunnen bewonderen! Wij wensen jou en je gezin straks ook een heerlijke periode waarin jullie kunnen genieten van het jongste gezinslid! Bedankt voor alles!

Remco en Melanie
We hebben bewust voor Hilda Marjan gekozen omdat ons haar visie beviel en we hadden zeker geen spijt! Ze neemt zich veel tijd en licht de dingen begrijpelijk toe (graag ook twee keer).
Helaas werden we met 35 weken aan de gynaecoloog over gedragen maar zelfs daarna bleef ze betrokken. De kraamzorg was ook helemaal top!
Zeker voor herhaling vatbaar 🙂
Sietse en WilmaSietse en Wilma

Erg bedankt voor al je goede zorgen.
Voor ons was alles nieuw, maar veel geleerd en ervaren.
We kijken terug op positieve en rustige begeleiding en wie weet mogen we in de toekomst weer een beroep op je doen.!

Ellen en Josh

Via google kwam ik op je website terecht en je visie sprak met meteen aan. Je staat voor een persoonlijke aanpak en komt bij de zwangeren thuis. Ik vond dat erg prettig. Ik wilde graag een verloskundige die ik kende, en dus niet tijdens de bevalling er pas achter komen wie me zou begeleiden (zoals bij een praktijk). Het is immers nogal een bijzondere intieme gebeurtenis. Je neemt de tijd en mijn wensen werden door jou gehoord.

Tijdens de bevalling was je rustig aanwezig. Je gaf ruimte waar dat kon, en nam het heft in handen wanneer het nodig was. De coaching tijdens de persweeën zorgde ervoor dat ik snapte wat ik moest doen. Ik ben thuis in bad bevallen en dat was precies wat ik graag wilde.

Dank voor alles!

Thomas en AkkelienThomas en Akkelien

Ons eerste kindje, dus alles was helemaal nieuw voor ons. Door goede berichten te hebben gehoord, hebben wij jou benaderd en meteen hadden we een heel prettig telefoongesprek. Hierdoor voelden wij ons meteen vertrouwd bij jou.

Het was fijn dat je bij ons thuis kwam voor de controles zodat Thomas ook alles mee kon maken. Je neemt hier dan ook altijd ruim de tijd voor en ook is er altijd nog tijd om gewoon leuk een praatje te maken. Maar ook als we ergens onzeker over waren of als er iets niet helemaal goed ging stond jij meteen weer voor ons klaar en was je hier ook zomaar, dit gaf ons een heel fijn gevoel.

We hebben een top begeleiding gehad tijdens de zwangerschap en bevalling, en dan ook nog heerlijk thuis wat wij graag wouden! De bevalling ging uiteindelijk toch snel maar door jou lieve en rustige woorden samen met de kraamhulp kijken we hier met een prettig gevoel op terug.

Wij zullen jou zeker adviseren bij andere mensen en als er in de toekomst nog eens een kindje zal komen bij ons dan zullen wij ook zeker jou weer benaderen!

Heel erg bedankt voor alles!!

Hiltina en EelkeHiltina en Eelke

Ook langs deze weg willen wij je bedanken !!!
Wij hebben het als erg prettig ervaren, dat je bij ons aan huis kwam.
Ondanks dat m`n bevallig medisch werd.
Was je er toch je er toch bij, dat onze wonder Emma werd geboren. Geweldig.......
Je bent een top verloskundige. Tige tank hjir foar ..

Eelco, Arja, Aylin en Liam

Bij onze tweede zwangerschap ook weer voor de begeleiding van Hilda-Marjan gekozen. Helaas na week 34 werd de begeleiding overgedragen aan de gynaecoloog in het ziekenhuis. Maar wat fijn dat er wel telefonisch contact bleef. Door de vertrouwensband die ik met je had, kon ik mijn zorgen bij je uitspreken en kreeg ik goede adviezen van je.

Vol verbazing was ik, dat de dag na de bevalling, je bij me op bezoek kwam in het ziekenhuis om ons en onze zoon Liam Dean te bewonderen. Helemaal super!!!!

Bij thuiskomst uit het ziekenhuis, werd de nacontrole door jouw gedaan, erg fijn, jouw vertrouwde gezicht.
Een week later, hadden we weer telefonisch contact, ook dan ben je bereidt om langs te komen. TOP!!!!

Wij wensen je nog veel werkplezier en voor nu een fijne vakantie.

Jelle en WiaJelle en Wia

Mijn ervaring met deze praktijk was heel goed en ik zal mijn vrienden aanbevelen om naar deze praktijk te gaan.
Op 6 juli jl. zijn wij de trotse ouders geworden van ons zoontje Jelte. Tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed hebben wij zeer goede begeleiding van Hilda-Marjan gehad. Tijdens de zwangerschap hebben we een goede vertrouwensband op kunnen bouwen. Dit komt mede ook doordat de controles thuis plaatsvonden. Als zwangere (en partner) ben je in je eigen vertrouwde omgeving; voor de verloskundige een prima manier om de thuissituatie te leren kennen van de zwangere en niet te vergeten....ze hoeft niet te zoeken naar het huis zodra de bevalling begonnen is. Je kunt de meest gekke vragen stellen. De steun tijdens de bevalling hebben wij ook als zeer prettig ervaren. Alle tijd werd er genomen. In ons geval is de bevalling uiteindelijk medisch geworden (ziekenhuis), echter ook daar is Hilda-Marjan bij ons gebleven en was ze bij de geboorte van ons zoontje aanwezig. Tijdens het kraambed is Hilda-Marjan regelmatig langs geweest. We hebben vele adviezen gekregen. Ook tijdens deze kraamvisites werd alle tijd voor ons genomen.
Al met al zijn wij zeer tevreden over 'In Nij Begjin'. We zullen Hilda-Marjan dan ook zeker aanbevelen!
Op 15 mei 2013 ben ik thuis bevallen van onze prachtige dochter Nora Anne. Dat het lukte om thuis te bevallen was mede te danken aan de fantastische begeleiding van Hilda-Marjan. Haar persoonlijke aanpak en open staan voor mijn wensen zorgden voor een ontspannen zwangerschap en bevalling. Ze leerde mij genieten van mijn zwangerschap, ze leerde me ontspannen tijdens de bevalling waardoor onze wens om thuis te bevallen lukte en dat mijn man onze dochter als eerste mocht opvangen. Alles is bespreekbaar met Hilda-Marjan. Wij zijn erg blij en trots dat zij onze verloskundige wilde zijn en we wensen andere aanstaande ouders toe dat ze haar als verloskundige mogen meemaken.

Fam. BosFam. Bos

Een lieve groet uit Stiens.
Afgelopen mei is onze zoon geboren. Tijdens de zwangerschap heeft Hilda-Marjan ons begeleid. Met ons bedoel ik ons hele gezin.
Tijdens de controles thuis, wat erg prettig was, konden de twee grote zussen mee kijken/ horen. Tijdens de voorbereiding op de bevalling vond je het belangrijk om dit ook met de partner erbij te bespreken, dit hebben wij als super fijn ervaren.
Tijdens de controles vond ik je professioneel, je vroeg door waar nodig, wist mij/ ons gerust te stellen, gaf tips. Als ik een vraag had of zorgen maakte kon ik je altijd bellen en luisterde je.
Helaas kon de bevalling niet thuis gebeuren. Maar je bent wel bij mij in het ziekenhuis geweest tijdens de bevalling. Dit heb ik als heel fijn ervaren. Je begeleiding heeft mij door de bevalling heen geholpen en ik voelde me door jou enorm gesteund.

Nogmaals enorm bedankt!!

Ate en MariskaAte en Mariska

Better let os net. Heel erg bedankt voor de begeleiding van onze zwangerschap/bevalling. ben uiteindelijk in het ziekenhuis bevallen, maar gelukkig kwam jij ons daar bij staan. je mocht de bevalling niet doen, maar was er gelukkig wel. wij hebben veel steun aan je gehad.

Hennie en ShanitaHennie en Shanita

Thank you so much for the service that you provide. Being my first pregnancy in the Netherlands you held my hand , guided me on the path that was best and safe for my baby and me. You took your time explaining everything to me seeing that I'm still struggling with the language. You helped outside your profession with suggestions and advice that was most valuable to me.

So with great gratification I definitely can recommend in nij begjin!

Fenna

Goede, professionele begeleiding! Komt gewoon bij je thuis en daardoor erg persoonlijk betrokken. Kan het iedereen aanraden!

Fokke en AnneFokke en Anne

Nu kan ik hier wel een heel verhaal neerzetten, maar het komt er op neer dat het ons allemaal zeer goed is bevallen ( letterlijk en figuurlijk 😉 ) mocht er ooit nog een zwangerschap komen, dan weten wij Hilda Marjan zeer zeker weer te vinden! Een aanrader voor een ieder die een fijne persoonlijke begeleiding zoekt. Top!!

Pieter en RichtsjePieter en Richtsje

It wie wer geweldig!

Willem en SheilaWillem en Sheila

We willen je heel erg bedanken voor alles tijdens de zwangerschap!
Voor de 2de keer hebben we de zwangerschap door jou laten begeleiden, maar ik ben nog net zo enthousiast als de eerste keer (misschien nog wel meer).
Je neemt altijd de tijd voor mensen en je bent altijd bereikbaar voor vragen etc. Als je ergens mee zit, ben je er ook altijd!
Ik wil je echt aan iedereen aanraden.

TOP!

Gerlof en MoniqueGerlof en Monique

Iedereen die zwanger is en in deze omgeving woont zal ik aanraden om Hilda-Marjan als verloskundige te kiezen! Ze is een leuke spontane vrouw die dag en nacht voor je klaar staat. Ze is zeer flexibel in het plannen van afspraken en geeft je alle informatie die nodig is. Ook kun je er met al je vragen terecht. Ook je partner kan zijn vragen stellen. Kortom, ze heeft ons tijdens mijn zwangerschap perfect begeleid.

Simon en GeertjeSimon en Geertje

Onze eerste zwangerschap, dus alles was nieuw. Je visie en de mogelijkheid dat je bij ons thuis kwam, maakten dat we contact met je opnamen. Het eerste contact met je voelde meteen al goed! Tijdens de zwangerschap ben je altijd betrokken geweest en aan je adviezen en tips hebben we veel gehad. Ook toen aan het einde van mijn zwangerschap mijn bloeddruk toch steeds hoger werd, heb je zeer adequaat gehandeld. Helaas kon ik hierdoor niet thuis bevallen, maar ook tijdens de weeën en nadat Lisanne geboren was, kwam je langs in het ziekenhuis! Kortom: wij hebben een super tijd gehad en willen je dan nogmaals heel erg bedanken voor alles!
Ik zal je dan ook bij iedereen aanbevelen!

Joeke en JannekeJoeke en Janneke

Graag willen we je bedanken voor de deskundige begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling. We hebben het als zeer prettig ervaren en kijken er met een goed gevoel op terug. Het voelde voor ons erg persoonlijk en vertrouwd. Bedankt voor alles!! 27

Jelke en SabineJelke en Sabine

Allereerst wil ik je nogmaals bedanken voor de goede zorgen en begeleiding tijdens mijn zwangerschap! Helemaal super! De eerste keer dat ik belde wist je gelijk dat ik een jaar eerder bij je op de praktijk was geweest namens de kaatsvereniging. Dit gaf mij gelijk een goed gevoel dat je dit nog wist en je interesse in mensen. En omdat je alleen werkt hoefde ik mij na dit gesprek niet weer voor te stellen aan de telefoon oid, je wist gelijk wie ik was. Heel fijn!

De begeleiding tijdens de zwangerschap was heel persoonlijk, er was altijd ruim voldoende tijd voor vragen, grapjes of andere zaken. Ik vond het heerlijk dat je altijd bij ons thuis kwam, heel vertrouwd allemaal en ongedwongen. Je bent heel betrokken en ondanks sommige kwaaltjes zijn we o.a. met jouw adviezen toch bijna vlekkeloos door de zwangerschap gerold.
Helaas moest ik op medische indicatie toch in het ziekenhuis bevallen wat we allemaal erg jammer vonden. Helaas ben je niet bij de bevalling geweest, maar toch vond je tijd om mij tijdens de weeen en 1 dag na de bevalling nog even op te zoeken, helemaal super!

Mochten we in de toekomst nogmaals een kindje krijgen, dan hoop ik toch zeker dat jij er dan ook bij bent (en dan ook tijdens de bevalling!)

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles! En succes met je opleiding, misschien dat je bij ons een volgende keer (als die er mag komen) zelf de echo's ook kunt doen!

Wietse en IkeWietse en Ike

Hier (alsnog) een veel te laat bedankje!!

Tijdens de zwangerschap hebben we kennis mogen maken met jou en jou werkwijze, beide beviel ons goed!
Tijdens de zwangerschap heb je ons enorm begeleid bij deze nieuwe gebeurtenis, je vertelde stap voor stap en periode voor periode wat we konden verwachten. Wij vonden het een enorm pluspunt dat je ook 's avonds langskwam en bij ons thuis. Hierdoor kon Wietse helemaal meegenieten van de zwangerschap. tijdens de weeën heb je mij enorm geholpen met rustig blijven, ook toen het mij véél te lang duurde. Wat ik ook super vond was toen we naar het ziekenhuis gingen en het een medische bevalling werd jij er bij bleef, ook na de bevalling voor ons. Bedankt voor deze speciale tijd waar we zo super van hebben mogen genieten (en genieten doen we nog elke dag van Jelte)!

MyrtheMyrthe

Bij de zwangerschap van ons 2de kindje besloot ik dat ik naar de praktijk van Hilda Marjan wou gaan.
Dit is heel goed bevallen!
Tijdens de controles nam ze altijd alle tijd voor me en alle zorgen werden serieus genomen.
Ook de begeleiding tijdens de bevalling was helemaal super.
Hilda Marjan bleef heel rustig en duidelijk zodat ik wist wat ik moest doen.
Wat het voor mij extra speciaal maakte was dat ze vroeger heel lang mijn buurmeisje is geweest!
Hoe bijzonder dat zij mijn kindje ter wereld mag helpen 🙂

Simon en IlseSimon en Ilse

Het is al bijna een jaar terug dat onze Joas met jouw hulp op de wereld kwam.
Het was een mooie tijd. Zeker de zwangerschap met zo een fijne begeleiding van jou. En de luxe dat de echo's thuis konden zodat iedereen mee kon kijken!!!
Toen op 31 dec de bevalling zich aankondigde was je er snel en ging alles gelukkig voorspoedig en mochten we thuis ons 4e wondertje verwelkomen. Het was fijn dat jij erbij was het voelde vertrouwd en vooral ook veilig......
Ook na de kraamweek kwam je nog even langs toen je hoorde dat Joas wat ziek was om te kijken of je iets kon doen. Dat vond ik toch wel fijn even een bemoediging en luisterend oor op dat moment.
Gelukkig viel het mee en was hij gewoon wat verkouden.
Nu dus bijna een jaar verder is hij een echte lekkere baby die eigenlijk altijd lacht, wij genieten met zijn allen echt iedere dag van hem.
Hilda Marjan dank je wel dat er was een jaar terug en bij deze de belofte om wat schrijven voor de site 🙂 Ik raad je aan iedereen aan!!!!7

Rienk en RuthRienk en Ruth

Even een berichtje op je gastenboek, want we zijn zo blij dat jij ons hebt begeleidt tijdens de zwangerschap maar vooral ook tijdens en na de bevalling.

Tijdens de zwangerschap vonden we het heel fijn dat je bij ons thuis kwam. Lekker vertrouwd in ons eigen huis. Je nam elke keer weer echt de tijd voor ons. Ook heel speciaal vonden we de eerste echo die we vanaf de bank op de tv konden bekijken.

En toen de bevalling: toen de bevalling van Gyan begon kwam je meteen toen Rienk je belde. Je hebt Ruth heel goed geholpen om vertrouwen te krijgen in haarzelf om te kunnen bevallen. Dat hielp enorm om de intense buik maar vooral rugweeën goed op te vangen. Toen de persfase aanbrak moesten we onverwachts naar het ziekenhuis. Ook daar heb je Ruth goed geassisteerd bij de bevalling.

Na de bevalling ging het elke dag iets slechter met Ruth. Na de eerste kraamweek ging het echt niet goed en Rienk belde je op om te vragen of je even langs wilde komen. Dat was geen probleem. Je kwam direct. Toen je eenmaal hier was zag je ook dat het niet goed ging en heb je meteen gehandeld. Je belde met de gynaecoloog en bestelde een ambulance. De ambulance was er binnen een paar minuten. Ruth heeft nog een paar dagen in het ziekenhuis gelegen. Jij belde af en toe om te horen hoe het ging. Ook daarna ben je nog een paar keer langs gekomen om te kijken hoe het ging. Dat hebben we echt heel erg gewaardeerd.

Je bent een hele warme, bekwame, betrokken en professionele verloskundige. Een topvrouw! En wij zijn heel erg dankbaar dat jij erbij was toen ons grote wonder Gyan Pieter Rottiné ter wereld kwam :-)!

Nogmaals dank.

Een lieve groet uit Stiens

DeniseDenise

Wilde je nog even bedanken voor de topbegeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling van Roan, inmiddels 3 weken geleden.

Gertjan en IngeGertjan en Inge

Tot aan 37 weken had ik een prima zwangerschap. Oke een keer wat een hogere bloeddruk, maar wat fijn dat je toen snel weer kwam om mij extra te controleren. Gelukkig was alles een dag later weer goed. Een paar weken later was mijn bloeddruk weer aan de hoge kant toen kwam je iedere week voor controle. Dat gaf mij een veilig gevoel. Zo wist ik dat er goed op mij werd gepast. Helaas steeg mijn bloeddruk met 36 weken en 6 dagen teveel en moest ik naar het ziekenhuis. Ondanks dat we naar het ziekenhuis moesten en daar de zorg overgenomen werd, drukte je ons nogmaals op het hart bel als er iets is, dat waardeer ik enorm. De bevalling is heel snel gegaan. Ook jij was verbaasd dat Ilse al geboren was toen je in het ziekenhuis langs kwam om te kijken hoe het ging.
In de kraamweek ben je iedere dag bij ons geweest, omdat het eerst niet goed ging met mijn bloeddruk. Wat heb je veel voor ons gedaan om te zorgen dat ik weer medicatie kreeg. Later in de week moest Ilse alsnog naar het ziekenhuis omdat ze lang geel bleef. Ook toen stond je voor mij klaar en heb ik veel steun van je gehad. Echt Super. Bedankt voor de antwoorden op de vragen en de steun die je gegeven hebt.

Fam. Faber

Wij willen jou/jullie ontzettend bedanken voor de goede zorg t.a.v. de zwangerschap. Je begeleiding was super en we konden altijd met onze vragen bij jou terecht. Nu kan voor ons het genieten beginnen..En wij kunnen terug kijken op goede begeleiding van die keren dat wij jou hebben gezien..Ga zo door!

Menne en BerniceMenne en Bernice

Wij zijn ontzettend blij met jouw goede zorgen tijdens de zwangerschap en de bevalling.
Het was niet een standaard zwangerschap, we hebben je wel aan het werk gehouden.
Jij hebt ons goed begeleid!
Je kwam extra controleren, op alle vragen kwam je met antwoorden en ook in het ziekenhuis bleef je bij ons tot er duidelijkheid was.
Dit hebben wij als erg prettig ervaren.
Op alle momenten konden wij ons zelf blijven. Alle gevoelens die speelde konden we met je delen.

Mochten we in de toekomst weer een kleintje verwachten, dan zouden wij het fijn vinden dat je ons weer wilt begeleiden.

Bedankt voor alle goede zorgen en mede door jou is dit een enorm speciale periode voor ons geworden.

Hendrik Jacco en Femke

Wij willen je nog heel erg bedanken voor je fijne service.
Heel prettig dat je ons een paar keer in het ziekenhuis bezocht hebt en de kraambed bezoeken hebt gedaan. We hebben veel aan je advies gehad en zouden een volgende keer het liefste de hele zwangerschap bij jou doen, maar dat zit er helaas niet in.
Dus tot het volgende kraambed dan maar

(Feline doet het erg goed!)

R

Wat waren we ontzettend blij toen ik -niet meer zo heel piepjong- zwanger bleek te zijn! Het zou ons eerste kindje worden en ik had eerlijk gezegd geen idee hoe en wat er allemaal bij een zwangerschap komt kijken. Een paar dagen eerder was de flyer van 'In nij begjin" bij ons op de deurmat gevallen. De werkwijze van deze verloskundige praktijk sprak mij meteen aan. Het is op alle fronten persoonlijk: consulten gewoon bij ons thuis op momenten dat dat ons schikt en ook de benadering van Hilda Marjan is heel persoonlijk. Hilda-Marjan luistert oprecht en geeft daar waar nodig gedegen advies. Wat ik bijzondere aan haar vond is dat ze ons, zonder vooningenomenheid, heeft geholpen in het maken van de heel persoonlijke keuze wat betreft prenatale onderzoeken. Ze besprak alleen de feiten, verstrekte via mail de nodige achtergrondinformatie en zorgde dat we alle tijd en ruimte namen om daar samen een weloverwogen keuze in te maken.
Tot ons grote verdriet bleek bij de 10-weken echo dat het hartje van ons kindje niet meer klopte. De verslagenheid, het verdriet en het ongeloof was groot. En ook in dit proces van verdriet en loslaten konden we op de support van Hilda-Marjan rekenen. Ze heeft ons ook in dat proces positief verrast met haar persoonlijke aanpak: even langskomen, regelmatig een telefoontje, informatie over miskramen, maar bovenal liet ze ons weten dat we dag en nacht een beroep op haar konden doen als dat nodig was. Een veilig gevoel, maar ook een gevoel van oprecht meeleven. Dat heeft ons erg goed gedaan.
De miskraam is nu een paar maanden achter de rug. We hebben ons leven weer goed op kunnen pakken. Het verdriet is er nog, maar er is ook hoop. Wie weet, tóch nog een keer zwanger? Mocht dat zo mogen zijn, dan is Hilda-Marjan de eerste die het van ons hoort.