Verloskundige praktijk in de gemeentes Leeuwarderadeel, Ferwerderadeel en Het Bildt
Geplaatst op: 06-06-20

Mijn-Verloskundige App

De nieuwsbrief is opnieuw verzonden. We horen het graag als je de mail wel of niet hebt ontvangen! In de app van de praktijk kan je ook de belangrijkste items uit de nieuwsbrief terugvinden. De app vind je via http://www.mijn-verloskundige.nl/

Mijn-Verloskundige App

App Mijn Verloskundige/Mijn Vroedvrouw Mijn Verloskundige is de enige zwangerschapsapp die voorzien is van informatie van de eigen verloskundigen- (en echoscopiepraktijk). Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende de gehele zwangerschap en kraamperiode. Voor Vlaamse vroedvrouwen hebben we….

Bron Facebook

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *