Verloskundige praktijk in de gemeentes Leeuwarderadeel, Ferwerderadeel en Het Bildt
Geplaatst op: 19-04-16

Nog even…

Inmiddels zit ik echt in de laatste loodjes van de zwangerschap. Al voelt het nu nog niet als laatste loodjes. Ik voel me goed en ben de laatste dingen in de praktijk aan het afronden. 1 mei neemt  Irene de praktijk volledig over. Tot die tijd is Myriam paraat. We zijn erg benieuwd wanneer het zover is dat de kleine geboren gaat worden!

Zo goed als ik me nu voel, zo ziek was ik begin maart. Ik had een zware griep te pakken en heb hiermee 4 dagen in het ziekenhuis gelegen. Daarna nog een week thuis op bed. Rustig aan heb ik daarna het werk weer wat opgepakt, maar het heeft zeker 3 weken geduurd voordat ik weer helemaal de “oude” was. Dit heeft voor de praktijk natuurlijk voor de nodige onrust gezorgd. Myriam moest acuut twee praktijken draaiende houden en voor jullie waren er wisselingen in spreekuur etc. Dank jullie wel voor de flexibiliteit waarmee jullie hier mee zijn om gegaan.

Het is gek om deze weken veel van jullie voor het “laatst” te zien. Daarnaast zie ik natuurlijk een gedeelte van jullie na mijn verlof weer! Dan hebben jullie een dikke toeter ;-)!

Voor degene die in mijn verlof gaan bevallen: Ik wens jullie de prachtigste bevalling toe en hoop jullie nog eens met de kleine te zien! En voor alle anderen: Hele goede maanden toegewenst, laat de kleine goed groeien en ik zie jullie eind augustus!!

Lieve groet, Hilda-Marjan

 

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *