Verloskundige praktijk in de gemeentes Leeuwarderadeel, Ferwerderadeel en Het Bildt
Geplaatst op: 31-08-20

Vorige week namen Dieuwke en ik met een lekkere versnapering afscheid van elkaar…

Vorige week namen Dieuwke en ik met een lekkere versnapering afscheid van elkaar. We hebben een fijne tijd als collega’s gehad. Ik wens haar enorm veel werkplezier in De Tjongerschans. Hieronder nog even een persoonlijk bericht van Dieuwke aan jullie:

Lieve allemaal,

Afgelopen 17 augustus heb ik mijn laatste dienst als waarneemster bij verloskundige praktijk “In Nij Begjin” gehad. Ik ben jullie erg dankbaar voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. Er waren veel mooie en bijzondere, maar soms…

Meer

Bron Facebook

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *