Verloskundige praktijk in de gemeentes Leeuwarderadeel, Ferwerderadeel en Het Bildt
Geplaatst op: 17-12-17

Waarneming Anne

Waarneming

De afgelopen maanden is Anne in de praktijk ingewerkt en per januari zal ze mijn vrije dagen gaan waarnemen. Tot nog toe werd dit door Myriam Haverkamp van Homecare Verloskunde opgevangen. De meesten van jullie kenden haar niet waardoor het soms jammer was dat je net op een moment dat ik vrij was beviel. Doordat Anne ook spreekuren gaat doen op de dagen dat ze mijn diensten overneemt, leer je haar ook kennen, zodat je niet een onbekend gezicht tijdens je bevalling of het kraambed tegenkomt. Anne woont in Amsterdam, maar zal
vanzelfsprekend, de dagen dat ze hier waarneemt, in Marrum verblijven.
Myriam blijft in noodgevallen beschikbaar voor de praktijk. Daarnaast vangt mijn praktijk haar vrije dagen en vakanties nog wel op.
Waar nodig blijf ik Anne ondersteunen en zullen we zorgen dat de zorg voor jullie goed op elkaar aansluit. Hebben jullie vragen hierover stel ze gerust!

Wat betreft de vrije dagen; de afgelopen jaren was ik altijd op de donderdagmidag en avond vrij. Daarnaast één weekend per maand en in de schoolvakanties had ik ook af en toe vakantie.
De donderdag blijft mijn vrije dag, maar dit zal nu een 24 uurs dienst worden, dit houdt in dat ik vanaf donderdagochtend tot vrijdagochtend vrij ben. De vrije weekenden zijn dan aansluitend, dus zullen van donderdagochtend tot zondagavond zijn. Per maart eindigt het ouderschapsverlof van mijn man en zal ik af en toe een extra dag vrij zijn voor de opvang van onze vier kinderen.

De vrije dagen zullen via de nieuwsbrief en/of facebook naar jullie gecommuniceerd worden

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *